top of page

Even niet bereikbaar
Je kan er niet omheen, maar dit weekend is het WK wielrennen.

Dit heeft tot gevolg dat de regio waar ik ontvang nauwelijks of moeilijk bereikbaar zal zijn, en ik dit weekend mijn BDSM uniform even aan de kapstok hang, en met verfborstel en behang de playroom een nieuwe look geef.

Niet alleen worden de muren en plafond aangepakt maar de de playroom wordt ook groter. Vanaf maandag 27/9 zal ik niet één maar twee playrooms ter beschikking hebben om jou te kunnen plezieren

Bovendien wordt het assortiment van toestellen uitgebreid met enkele nieuwigheden.

Voor diegene die ervan houden om opgesloten te zitten zal dit vanaf dan ook kunnen in de staande kooi.

Of wat dacht je van een latexbed en milking machine...?

Ook voor fotoshoots zal de uitbreiding meer mogelijkheden bieden, 2 muren geven nu het zicht op een bakstenen muur of een oude fabriekshall.

Kortom weer veel om te ontdekken of te ondergaan.

Na september waar ik door verbouwingen bij me thuis iets minder actief kon zijn en ik mogelijk ook jou teleur heb moeten stellen gaan we er na dit weekend terug volle bak tegenaan, belangrijk te weten is dat er al heel wat sessies gereserveerd zijn.

Last minute calls kunnen altijd, maar geven geen zekerheid dat ik jou kan ontvangen.

Besluit: reserveer tijdig jou verwenmoment of BDSM sessie.

Tot snel in mijn massagekamer of playroom.

528 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


bottom of page