top of page

Kevin Part 1

Bijgewerkt op: 14 jun. 2020


Vandaag verwacht ik Kevin, een jonge kerel van 25 en volgens de foto die hij zond een leuk lichaam, niet dat ik over ouderdom ga maar je kent het spreekwoord van de bok en het jong blaadje wel. Het zal voor Kevin zijn eerste ervaring zijn. Hij heeft gekozen voor de erotische massage.

Stipt op tijd belt hij aan, wanneer ik de deur open staat er inderdaad een mooie slanke jonge kerel, spannende blauwe jeans en strakke T-shirt, De contouren van zijn lichaam worden in die strakke kledij mooi weergegeven, ik merk dat hij wat nerveus is.

Ik zeg hoi Kevin kom binnen.

Hoi Alf, zegt hij een beetje onwennig.

Ik begeleid hem naar de massagekamer.

Ik hou ervan mijn klanten in een sfeervolle omgeving met de aangepaste muziek te ontvangen.

Ik kijk Kevin aan en zie de vraagtekens in zijn ogen.

Ik leg even kort uit wat hij kan verwachten en wat wel en niet kan.

Heb je er zin in Kevin, vraag ik?

Weer aarzelend zegt hij ja.

Goed jongen, trek je kleren maar uit en hang ze maar over de stoel.

Hij trekt onwennig zijn t-shirt en broek uit, terwijl zijn strakke boxer zichtbaar wordt merk ik dat deze goed gevuld is en hij vraagt: mijn slipje ook? Waarop hij begint te blozen.

Ik glimlach en zeg: aan jou de keuze Kevin, het mag, maar het moet niet.

Ik zie hem denken, en hij besluit dat het aan blijft.

Leg je maar op je buik op de tafel, Kevin met je gezicht in de ademholte.

Hij legt zijn slanke lijf op de tafel en ik denk bij mezelf, lekker ding.

Om zijn lichaam te laten wennen aan mijn handen kneed ik zachtjes zijn romp en benen.

Kevin zijn ademhaling verraadt zijn nervositeit.

Ik neem wat warme olie in mijn hand en laat deze op zijn schouders druppelen.

Zachtjes begin ik zijn schouders te masseren en merk dat zijn ademhaling rustig wordt.

Daarna uiteraard ook zijn nek en achterhoofd, hij kreunt zachtjes.

“Geniet er maar van Kevin, ontspan je maar.”

Met mijn massage technieken masseer ik ook zijn rug, deze is mooi gespierd maar ook niet te.

ik begeef me naar de kop van de tafel en sta op die manier aan zijn hoofd, leun voorover en laat mijn vingers en handen hun werk doen.

Mijn hand gaat nu zachtjes naar zijn onderrug en laat deze verder glijden langs zijn bilspleet tot aan zijn balzak, waar ik zacht draaiende bewegingen maak.

Ik voel ook zijn mond op mijn boxer en grijns even, hij aarzelt en ik zeg: geen probleem hoor, doe maar, waarop hij zachtjes blaast, wow lekker gevoel is dat.

Ondertussen hangt zijn boxer halverwege zijn strakke kontje.

Trek ik het uit Kevin? Zonder aarzelen zegt hij ja en richt zijn kontje op, met één soepele beweging trek ik ze uit, zijn penis blijft even hangen maar daarop wipt hij nogmaals zijn kontje omhoog en zag ik dat mooi onbehaard strak kontje.

Ik sta terug aan de zijkant van de tafel, en maak dwarse bewegingen met handen van mij weg en terug.

Het is nu het punt waar ik ook aan de erogene zone begin, met de zijkant van mijn handen glijd ik zachtjes weg langs zijn bilspleet, langzaam terug naar boven en prikkel hiermee ook zijn piemel en sterretje.

Ik voel zijn hand aan mijn benen die de weg zoekt naar mijn kruis, dit zit nog verborgen in een sexy slip van Addicted, zachtjes knijpt hij in mijn piemel, waarop deze niet anders kan dan reageren.

Doch behoud ik de regie, leg zijn hand zachtjes opzij en begeef me naar de beenhoogte van Kevin.

Ik masseer zijn donker behaarde benen eerst met dwarsbeweging om daarna met lange halen telkens zacht zijn balzak lichtjes te raken, ik hoor hem zachtjes kreunen.

Nu heb ik volledig zicht op zijn mannelijkheid en zie zijn teelballetjes op de tafel liggen, zijn eikel lijkt me aan te kijken en zijn bolle kontje dat verlangt om aangeraakt te worden.

Tijd om daar eens te verwennen, ik laat enkele druppels warme olie in zijn bilspleet vallen, met de zijkant van mijn hand maak ik verticale bewegingen, zachtjes naar beneden en weer naar boven, iets waar Kevin zichtbaar van geniet. Ik trek zijn kontje open en met mijn wijsvinger maak ik zacht draaiende bewegingen rond, maar ook ook zachtjes in zijn sterretje.

Kevin’s lichaam kan het genot niet verbergen!

Ben je op je gemak Kevin, vraag ik belangstellend: Ja Alf, lekker man, zegt hij kreunend.

Dit is ook het moment dat ik over ga naar body to body, ik trek mijn singlet en boxer uit, leg mijn rechter arm onder zijn torso en met mijn linkerhand glijd ik over zijn lichaam, met een beetje glijmiddel gaat mijn vinger zachtjes naar binnen en zoek zijn prostaat op, wat volgt zijn samentrekkingen van Kevin’s spieren en kreten van genot.

Ik glij verder weg in het verhaal en denk bij mezelf deze kerel vraagt om meer.

Hij draait zijn hoofd halfom en kust me stevig op mijn mond, mijn tong kan het niet nalaten die van hem ook aan te raken, met passioneel tongzoenen tot gevolg, van zijn verlegenheid bij het begin blijft niets meer over.

Wanneer ik het plaatsje verken tussen zijn lekker aanvoelende balletjes en zijn reetje, en daar stimulerende bewegingen maak, zijn zijn genotkreten nog heviger en weet ik dat hij meer wil.

Ik sta recht, buig me voorover en maak met mijn tong zacht draaiende bewegingen rond zijn sterretje, zijn kontje was clean, anders zou ik hier niet aan beginnen.

Mijn tong zoekt zijn weg in het sterretje, wat zijn kontgaatje open zet en mij toelaat diep en lang te likken, ik lijkt wel Alibaba die de grot heeft gevonden, in en uit gaat mijn tong en maak ook lange likken, Kevin roept : Alf wat doe je nu, doe verder aub!

Tijd om mijn vaste vriend erbij te halen, LELO.

LELO is een speciale dildo voor mannen met een aantal vibrerende functies.

Met waterbased glijmiddel ingesmeerd , laat ik LELO Kevin’s sterretje masseren, Kevin zet zich op handen en knieën, en zijn sterretje staat genoeg open om LELO te verwelkomen.

Zachtjes laat ik LELO naar binnen glijden, wow dat gaat echt vlot denk ik bij mezelf.

Kevin’s kreten van intense genot volgen elkaar snel op, zijn ademhaling is sneller en hij blijft vragen om meer, dank zijn de diverse programma’s van LELO, kan ik van zacht naar hard stimuleren, met in- en uitgaande bewegingen voldoe ik aan zijn vraag.

Tijd om te stoppen want anders wordt het lozen van zijn zaad aan mijn zicht onttrokken en dat vind ik nu net één van de geilste momenten.

Ik verwijder het overtollige glijmiddel uit zijn bilspleet met een papieren tissue en zelfs dat blijkt Kevin te prikkelen.

Draai je maar op je rug Kevin.

Hij draait zich langzaam, Het lijkt nu wel of ik naar de skyline van Antwerpen tuur, de kathedraal van zijn lichaam met een ranke toren, mooie tepels, lichte sixpack, alles perfect geproportioneerd.

Ik voel zijn ogen naar mij kijken en kan hierdoor de grijns rond mijn mond nog moeilijk bedwingen.

Ik begin zijn schouders te masseren en zak af naar zijn tepels, met zacht draaiende bewegingen beland ik aan zijn tepelhofje, die laten niets meer over aan fantasie en vragen zowaar om aangeraakt te worden.

Ik laat mijn handpalm net boven zijn genotknopjes halt houden, please zegt Kevin, doe verder.

Nu raken mijn handen zijn tepels ook en draaien zachtjes, ik kneed zachtjes met mijn vingers, en ik zie ook dat zijn heerlijke lul het genot niet meer kan verbergen, als een jong veulen gaat deze op en neer.

Ik buig me verder over zijn borstkast en mijn tong zoekt haar weg naar zijn lippen, een tweede ronde van passioneel zoenen is het gevolg.

Ondertussen laat ik mijn handen over zijn bovenlijf glijden maar waak erover dat deze niet zijn intieme delen raken, iets wat Kevin wel wil en ook duidelijk maakt door telkens zijn middel naar omhoog te brengen, maar bij mezelf denk ik, neen kerel ik bepaal nu de spelregels.

Ik besluit om zijn mooi, behaarde benen onder handen te nemen, en deze van onder naar boven toe te masseren toe. telkens ik aan zijn beenholte kom, raak ik zachtjes zijn balletjes, Zijn pik vindt dit blijkbaar ook leuk, wat ik ook merk aan het precum dat tevoorschijn komt.

Wanneer ik op zijn andere been dezelfde bewegingen herhaal, ligt Kevin al echt te kronkelen van genot. Tijd om het slotstuk aan te vangen.

Ik grijp zijn harde paal, die is trouwens tijdens heel de sessie in parate stand.

Recht omhoog en glimmend van het voorgeil gaapt zijn ontblote eikel mij aan.

Zachtjes maak ik draaiende bewegingen met mijn handpalm over het topje van zijn lid.

Wow Alf dit is lekker kreunt Kevin.

Ik nijp ook zachtjes in zijn schacht waarna ik met mijn vingers nu ook om zijn eikel ga.

Ik vind het juiste ritme om mijn vingers zachtjes naar beneden te laten glijden en met draaiende bewegingen terug omhoog te komen.

Ik voer het tempo wat op en de reactie van zijn ademhaling en lichaam geven duidelijk aan dat er een echte apotheose komt.

“Laat je gaan, Kevin, ontspan je, relax kerel” zeg ik grijnzend.

Kevin kronkelt nu als een aal, maar ik houd controle.

Hij hijgt hevig: “ik ga komen, Alf, ik ga komen. “

“Laat het maar komen, Kevin, doe maar jongen”.

En met een brul voel ik hoe zijn ballen samen krimpen en zijn pik begint te schokken.

Uit zijn eikel spuit het warme sperma fel naar boven, het landt op zijn borstkast en mijn handen, de volgende stralen zijn minstens zo hevig. “wow, man, dat was nodig, nice shot”, zeg ik lachend.

Hij hijgt nog na als zijn sperma op zijn buik ligt, ik streel over zijn sperma en spreidt het uit over zijn buik, “vind je dat een beetje leuk”, vraag ik met een grijnslach.

“Leuk, dit allemaal had ik nooit verwacht”, hijgt hij na.

Ik blijf zijn rode eikel nog na masseren, “niet doen Alf, dat is zo gevoelig”, lacht Kevin.

Ik help hem rechtop, “kom, het is tijd voor een douche Kevin, je hebt het nodig”.

Ik begeleid hem naar de badkamer en spoel zijn lijf af, de rest is aan jou, Kevin.

Nadat hij zich afgedroogd en aangekleed heeft, zegt hij: nu het officiële gedeelte… Afrekenen.

Waarop hij zegt… Het was iedere euro méér dan waard.


Alle overeenkomsten tussen bestaande personen en personages in dit verhaal berusten op louter toeval.


1.368 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Pup Regy

2 komentarze


Meester Alfred
Meester Alfred
18 cze 2021
Odpowiada osobie:

Thanks, leuk dat de verhalen gesmaakt worden 😘

Polub
bottom of page