top of page

Meester Alfred was op televisie

Bijgewerkt op: 1 okt. 2022In het verleden ben ik dikwijls benaderd geweest door programmamakers om mee te werken aan een programma over sekswerk.

De meeste aanbiedingen waren van die aard dat het te platvloers of te humoristisch werd opgevat waar ik dan steevast voor bedankte.

In dit voorjaar werd ik benaderd door het productiehuis Bargoens, die voor de zender één (VRT) een programma wilden maken met als titel: "Het Oudste Beroep Ter Wereld"

Na vele kennismakende gesprekken zijn we tot een akkoord gekomen en heb ik toegestemd om mijn medewerking aan het programma te verlenen.

De knoop heb ik doorgehakt omdat het productiehuis Bargoens vooral de mens achter de sekswerker of BDSM Meester Alfred wilden belichten:

Eén van de voorwaarde was dat ik onherkenbaar zou zijn, er werd mij een baard en snor aangemeten, ik laat het aan jullie of de vermomming al dan niet geslaagd is.

Het programma belicht over mij twee aspecten, enerzijds mijn werk als BDSM Meester, anderzijds mijn werk als seksuele dienstverlener voor mensen met een beperking via de VZW Aditi.

De eerste aflevering wordt uitgezonden op dinsdag 30 augustus om 21.15 uur. In deze aflevering komt ik de laatste 8 minuten aan bod, aflevering 2 en 3 belicht ik vooral mijn werk als seksuele dienstverlener bij ADITI VZW

Aflevering 4 en 5 zullen meer gaan over het hoe en het waarom mensen BDSM willen beleven.

Onderaan vinden jullie alvast de link naar de afleveringen en reacties in de media.

Belangrijk te weten is dat alle namen die ik zou genoemd hebben fictieve namen zijn.

Er werden uiteraard geen namen van derden vrijgegeven of beelden van iemand gemaakt zonder zijn uitdrukkelijke toestemming .

Alvast veel kijkplezier ik kijk zeker uit naar jullie reacties.

Recente blogposts

Alles weergeven

Pup Regy

Jelle.

Comments


bottom of page