top of page

Sander

Bijgewerkt op: 8 nov. 2020


Elke week bezoek ik mijn 92 jarige moeder.

Vergis je niet ze woont nog zelfstandig in haar service flat, maar nu merk ik toch meer en meer dat de dementie ook bij haar zijn intrede heeft gedaan.

Gelukkig kan ze rekenen op mijn en vooral de hulp van mijn jongere zus, anders zou het zelfstandig wonen wellicht niet lang meer duren.

Het was na één van deze laatste bezoeken dat ik terug huiswaarts reed, een stevige regenbui liet zich gelden en her en der waren ook wegen afgesloten door de wateroverlast.

De ruitenwissers hielpen nauwelijks en ergens langs de Antwerpse binnensingel zag ik een jonge knul staan met zijn duim omhoog.

Normaal neem ik geen lifters mee, maar in dit hondenweer laat je ook geen kat buiten staan.

Ik stopte ook om even te informeren naar waar die kerel heen moest.

Hij zwaaide mijn deur open en zei: goedenavond meneer ik moet in Rijmenam zijn.

Tiens dacht ik bij mezelf daar heb ik mijn ontvangst locatie, en al vlug zei ik: stap in kerel ik woon daar, bij dit weer kan je beter niet buiten staan.

Zijn kledij was letterlijk doordrenkt van de regen wat ook de contouren van zijn lichaam duidelijk zichtbaar maakte.

Hij plofte zich neer in de passagiers zetel en stak zijn hand naar me uit en zei: ik ben Sander aangenaam.

Hoy Sander, ik ben Alfred, enchanté, wat stond je daar te doen met dit druilerige weer?

Wel, zei Sander, u bent mijn reddende engel vandaag, ik kwam van een feestje en had de bus gemist, dus ik dacht lopen maar, en toen gingen de hemelsluizen letterlijk open. Vandaar dat ik nu meer op een verzopen kat lijk.

Dat mag je wel zeggen hoor, ik zal de verwarming wat hoger zetten, dan droog je wat op en vat je geen kou. Super Alf, bedankt, maar mag ik mijn natte kleren even uit doen, dan zal ik sneller opdrogen, en word je autozetel niet kleddernat, zei hij met een flikkering in zijn stralende ogen. Euh… nee, natuurlijk niet, en dacht bij mezelf, wat gaat deze ontmoeting nog brengen? Ondertussen trok Sander zijn t-shirt uit en gooide het op de achterbank, al snel volgde ook zijn jeansbroek en zat hij in korte, strakke fluo boxer naast me. Hehe, dit zit beter, lachte hij en keek me met zijn guitige blik aan. In de uithoek van mijn oog zag ik een jong, slank lichaam, mooie tepels, en een suivi-moi die in zijn veel belovende boxer verdween. Nou Sander, mooi lichaam heb je, sport je soms vaak?, vroeg ik belangstellend. Ja hoor Alf, zei hij grijnzend, voetbal, zwemmen en bedsport. Hmm, vooral dat laatste interesseert me, lachte ik terug en ondertussen legde ik mijn hand op zijn blote bovenbeen.

Wel, ik moet zeggen dat ik blij ben om jou als chauffeur te hebben Alf, want die sport wil ik gerust met jou eens uitproberen. en stout legde hij zijn hand op mijn been en kneep er eens stevig in. Ja Sander, maar ik moet me wel op de weg focussen he, lachte ik, anders knallen we nog ergens tegen aan, en dat willen we beiden niet vermoed ik. Geen probleem hoor Alf, concentreer jij je maar op de weg, ik vestig mijn aandacht wel op iets anders, grijnsde hij.

Voor ik het besefte legde hij zijn hand op de rits van mijn broek, en friemelden zijn vingers een weg naar binnen. ik hapte naar adem en dacht …zoveel ondernemingszin.

Ik zakte wat onderuit, zodat hij makkelijker bij mijn ballen kon komen. Hij glimlachte en streelde voort, al snel voelde ik mijn paal loeihard worden, hij betaste hem van onder tot boven, hij boog zijn hoofd tot bij mijn kruis, ik voelde zijn jonge en zachte tong over mijn eikel glijden. Wow Sander jij weet precies van aanpakken man, hijgde ik. Ik legde mijn hand op zijn hoofd en duwde hem zachtjes dieper.

Hij begon op en neer te gaan over mijn stijve pik en ik dacht bij mezelf, heeft God dit joch in de druilregen gezet om deze ontmoeting waar te maken?

De regen was nog altijd fel toen we bij mijn appartement arriveerden en ik zei, Ik weet niet waar jij woont, maar als je wenst kan je hier even je kleren drogen en een lekkere warme douche nemen.

Daar zeg ik niet nee op hoor Alfred, lachte hij. Hollend liepen we de wagen uit door de gietende regen, nahijgend stonden we in de hal tegenover mekaar. Kom volg me maar naar de badkamer, en zo gebeurde.

Ondertussen keek ik in zijn ogen en streelde zijn natte warme bovenlijf, zijn tepels wipten er door omhoog.

Ik draaide de douche voor hem open, en probeerde de juiste water temperatuur even te regelen.

Ondertussen trok Sander zijn nog altijd natte boxer uit en kwam hij tegen me aan staan,

Hij zei, ga je niet mee in de douche?

Euh ja, wil je dat, vroeg ik hem?

Ja waarom niet, lachte hij schalks.

Goed, ik steek even je natte kleren in de droogkast en dan ben ik er. Ik trok mijn kleren ook uit en begaf me mee onder de douche.

Sander nam de douchegel en begon me in te zepen: schouders, rug, kontje, mijn tepels en pik, alles kwam letterlijk aan bod.

Hij kuste mijn lippen zachtjes, opende zijn mond en wild begonnen we elkaar te tongen.

Ik omhelsde zijn natte blote lijf en drukte hem tegen me aan, ik voelde zijn harde en perfect geschapen pik tegen de mijne aan.

Ho Sander, je bent precies pokkegeil, ondertussen kneep ik in zijn heerlijke kontje.

Reken maar van yes, en ondertussen beet hij zacht in mijn tepels, hij lachte en zijn vingers zochten mijn kontgaatje op.

Die tepelpiercing van jou Alf, zo geil kerel, riep hij uit terwijl hij er aan rukte.

Die piercing is mijn on/off knop, wanneer die op de juiste manier behandeld wordt, dan neemt de geilheid al vlug de overhand.

Wat volgde was een spel tussen onze beide lichamen, de prikkelingen maakten ons beiden gek.

Sander zei, komaan Alfred show me the way to heaven, beiden sprongen we uit de douche en we droogden elkaar af.

Al snel stonden we naakt tegen over elkaar en bereikten we tongzoenend de woonkamer.

Laten we spelen Alf, hijgde hij. Zijn harde pik wipte op en neer, ik greep zijn heerlijk strakke balzak vast en trok eraan.

Ik duwde hem met zijn kontje op de eetkamer tafel en likte alles wat mijn tong maar kon raken..

Eens aan zijn tepels zoog ik lang en hard, Dat was zeker iets wat Sander leuk vond… Ooooh Alfred ja meer, harder please….

Ook zijn andere tepel gaf ik die aandacht, ondertussen draaiden mijn vingers om zijn eikel, zo nat dat die stond.

Ik ging door mijn knieën en liet mijn tong tot aan zijn nog steeds harde lul zakken, zo lekker als een Magnum van Ola, alleen smolt deze gelukkig niet weg.

Sander kreunde als een pasgeboren lammetje. Hij greep met zijn handen in mijn haar en duwde mijn hoofd verder tegen zijn geile lijf.

Hij neukte mijn mond als nog nooit tevoren gebeurd was, soms zacht, dan weer hard, zalig was het. Ondertussen masseerde ik ook zijn balletjes.

Ik bleef hem heerlijk diep en nat zuigen.

Alfred ik wil meer please…. Kreunde hij als een jong veulen.

Ik duwde hem op de eetkamerstoel, daar zat hij met zijn pik recht omhoog.

Ik trok met mijn tanden een condoomverpakking open, en nam het condoom in mijn mond, liet mijn lippen over zijn loeiharde wapen glijden, liet enkele druppels glijmiddel op zijn pik vallen en masseerde het verder over die heerlijke lul van hem.

Ook mijn kontgaatje masseerde ik met wat glijmiddel, ik zette me over zijn benen heen en liet me heerlijk zakken over zijn pik, hij begon met zijn bekken op en neer te gaan, en eens de perfecte maat gevonden stootte hij van zacht naar hard.

Dit was in één woord fantastisch.

Na enige tijd zei ik: Kom Sander we draaien de rollen om.

En zo gebeurde, op precies dezelfde wijze deed hij wat ik net gedaan had, alleen draaide hij zich met mijn rug naar mij en begon hij mijn pik te berijden.

Als een volwaardige ruiter ging hij op en neer, en de genotkreten volgden zijn ritme op.

Okay Sander, kom kerel we gaan naar de slaapkamer zei ik.

Ik duwde hem op het bed, op handen en knieën zette hij zich aan de rand van het bed, neem me terug Alfred ik wil het.

Opnieuw gleed mijn pik zijn grotje binnen, en stootte feller dan te voren.

Dieper Alf, en zo gebeurde, wat een sensatie was dat.

Kom Alfred mag ik jouw mannenkutje nog eens berijden, en weer herhaalde hij wat ik net bij hem gedaan had, echt die kerel zo jong en toch was hij een echte hengst.

Hij stopte met neuken en ik voelde zijn tong over mijn rug heen glijden tot aan mijn sterretje, heerlijk draaiend likte hij mijn kontgaatje, diep en intens en weer zei hij: kom nu jij bij mij, we dupliceerden telkens wat we bij elkaar juist gedaan hadden.

Hij legde me op mijn rug en kwam over mij zitten, greep zijn en ook mijn wapen vast en begon te rukken, eerst heel zacht en dan hard, harder, hardst.

De temperatuur was nu zeker optimaal en wat volgde was een ontlading van jewelste, zijn sperma vloog recht over mijn hoofd en dat van mij tot aan zijn tepels.

Hijgend viel hij op zijn rug en grijnsde, volgende week woensdag sta ik weer aan die bushalte, wie weet passeer jij dan ook weer.

Ik dacht dat je het nooit zou zeggen, zuchtte ik.

Met een tissue maakte ik zijn lichaam proper, wat hij ook bij mij deed.

Wel Alfred, als het goed is spoel ik me nog wat af.

Tuurlijk Sander geen probleem, hijgde ik nog na. Ik keek zijn geile lichaam na, zijn stevige kontje dat lekker soepel bewoog bij elke stap.

Toen hij terug uit de douche kwam, had ik zijn ondertussen gedroogde kleren klaar gelegd.

Naakt stond hij voor me en uitdagende zei hij: kleed me nu ook maar terug aan.

Sensueel trok ik zijn fluo boxer terug aan, zorgde ervoor dat zijn edele delen goed ingepakt waren, deed zijn jeans erover en trok zijn t-shirt ook aan, nadat ik eerst nog eens van zijn lekkere tepels geproefd had, bleven we elkaar strelen en zoenen.

Deze ontmoeting zal me altijd bij blijven, zei hij.

Ondertussen was de regen opgehouden en zei hij, ik loop wel even vlug naar huis.

En hij verdween in de nacht.

Of ik Sander nog gezien heb? Voor mij een weet, voor jullie een vraag.


Alle overeenkomsten tussen bestaande personen en personages in dit verhaal berusten op louter toeval.

840 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page